Грађанин Карађорђеве престонице

Поштовани,

Mорам да знам као сви грађани Тополе и околине, шта ће бити са снабдевањем воде пошто није пала толико киша? Ми увек штедимо воде јер тренутно није баш врућина. У свим информативним сајтовима ништа не пише о Тополи за снабдевање воде. Ја сваки дан обиђем реку Јасеницу у селу Божурњу и видим да водостај наше реке у опадању али не баш много плитка.

Унапред хвала  

Уважени,
Што се тиче снабдевања водом како Тополе тако и свих села која су на градском водоводу имамо малих потешкоћа. Прошле недеље смо имали и хаварију на главном градском резервоару на Опленцу где нам је истекла одређена количина воде коју нисмо могли да компезујемо и због тога у току ноћи примењујемо рестрикције које у граду трају од 23.00 до 06.00 часова ујутру. Тренутни доток воде је око 27 литара у секунди, a потрошња и до 45 литара у секунди. Не можемо нигде са стране да купимо воду. Ни од Аранђеловца ни Младеновца јер су и они у проблемима. Због тога само рационална потрошња може допринети нормализацији.
Ако буде падавина биће све у реду. Ако настави сушни период, а сва је прилика да хоће, морамо бити само рационални у потрошњи. Онда неће бити проблема.

Драган Јовановић
Милош Перић

Поштовани,

(Питање у вези пешачке зоне у улици Кнегиње Зорке)
Само питање како ће станари те улице да дођу до стана... пројекат је ОК и поздрављам идеју...

Унапред хвала  

Станари улице ће долазити до својих станова пешице. Било где на свету ако живите у центру то носи одређене привилегије али и обавезе. Постојаће могућност да закупите на годишњем нивоу, врло повољно, паркинг место најближе вашем стану и то морате поштовати. Поздрав.

Драган Јовановић
Драгана Петровић

Поштовани господине Јовановићу,

Пошто сам рођена у Тополи, с великим задовољством пратим путем Интернета а и лично, све што се дешава на територији општине Топола. Посебно ми је задовољство да похвалим Ваш марљив рад и труд да се ствари по питању инфраструктуре што више реше (путеви, водовод, уређење града). Имам једну велику молбу да ако сте у могућности издејсвујете доношење неке одлуке или пак да покренете неку акцију која се тиче уређења сеоских гробаља. Конкретно, потичем из села Жабара, па када дођем тамо не могу да посетим гробове својих ближњих из простог разлога што је гробље потпуно зарасло у шибље, препуно змија и др. Молим Вас да покренете неку акцију, да покренете и организујете путем месних заједница људе у селима или да путем пореза плате одржавање гробља и евентуално изградњу мале капеле. Мислим да бисте наишли на пуну подршку и нас који не живимо ту а и мештана које само треба организовати.

Пуно поздрава, уз жеље да општина у свим својим сегментима буде што успешнија од Драгане Петровић из Београда.

   

Поштована госпођо Петровић,

Лично сам проверио наводе које сте изнели у Вашем писму и на жалост морам да се сложим са Вама јер су они потпуно тачни. Индолентним  понашањем  Месне заједнице Жабари и уопште  мештана села дошло је до тога. Наравно увек се ваде на стандардну причу како нема новца.
Но, ми ћемо као општина дати паре да се плате људи који ће већ за викенд да очисте, тако да када дођете следећи пут на гробове својих предака неће Вас чекати таква непријатна изненађења.

С' поштовањем,
Драган Јовановић


Поштовани господине Јовановић,

Хвала Вам што сте се лично заложили да ми изађете у сусрет и организете сређивање гробља. Хвала Вам сто се уопште јавили и одговорили ми, узимајући у обзир сву Вашу заузетост проблемима општине Топола. Ја и даље стојим иза тога да је потребно некаквим актом (у виду одлуке или нешто др.) регулисати одржавање гробља јер мештани очигледно нису заинтересовани да то добровољно ураде.

Још едном велико хвала, са жељом да у Тополи постоји што више тако предузимљивих и вредних људи, срдачно Вас поздравља

Драгана Петровић

 
Тамара Јанковић

Поштовани преседниче

Јављам вам се са намером да ћете ми некако изаћи у сусрет, то јест одговорити на питање на које већ дуже време тражим неко решење? Интересује ме дали постоје посебно објављењи огласи о продаји стана, или кућа само у вашем граду Тополи? Покушавам већ дуже време на нету пронаћи, али никако за ово подручује! Што сам наравно највише заитересована из више разлога! Иначе сам расељено лице са Косова и већ 8 год живим као подстанар у околини подручја Тополе, желела бих купити неки стан, али искључиво у Тополи. Уколико ми можете некако помоћи, можете путем овог e-mail jankovic_787@hotmail.com
Унапред хвала!

С Поштовањем
Тамара

   

Поштована г-ђице Јанковић,

Драго ми је да желите да купите стан на територији општине Топола. Што се станова тиче, можете се обратити г-дину Саши Орловићу, који је власник новоизграђених станова. У питању су станови разних квадратура и он ће Вам дати све потребне информације. Ако сте заинтересовани за кућу, можете доћи код нас, имамо списак кућа на Опленцу које су на продају.
Драго ми је да ћете постати наша суграђанка.

Срдачан поздрав,

Драган Јовановић

 
 
 
Вуковић Александра

Поштовани госп. Јовановићу,

Обраћам Вам се са необичном молбом, као грађанка Аранђеловца и самохрана мајка двоје малолетне деце, у нади да ћете можда моћи да ми саопштите одређене информације, јер сам чула само хвале на основу Вашег рада и доприноса Тополи и Вас као личности. Имам проблем у Аранђеловцу да нађем посао. Знам да то не спада у Вашу надлежност али сам ипак одлучила да се обратим Вама за помоћ .
Оно што бих могла евтл. да истакнем је познавање енглеског и немачког језика. Нарочито немачког, јер сам у Немачкој одрасла и тамо се школовала до осамнаесте године. Стицајем околности се у мојим досадашњим пословима увек показала потреба за контактирањем фирми које се налазе у Немачкој и Аустрији тако да сам остала у току. По струци сам преводилац-сарадник али се не либим тога да радим и у другој струци. Вољна сам и нове области да научим. Није проблем ни да одређеној установи или фирми доставим свој ЦВ и спремна сам да путујем у Тополу на посао, уколико се укаже прилика за исти.
Зато моја молба Вама, јер не знам коме бих могла тамо да се обратим. Дакле, требао би ми само неки упут на коју адресу бих могла да "закуцам" на врата. У нади да ћете ми пружити било какву информацију, желела бих да Вам се захвалим на указаном времену.

С поштовањем,

Вуковић Александра

   

Поштована Александра,

Можете у петак, у 8.30 часова доћи код мене. Учинићу све што могу да Вам помогнем.

С ' поштовањем,
Драган Јовановић

 
Рајко Радојевић


Честитам вам на успешној презентацији општине Топола. Ви сте заиста свету "прозор" за Тополу. Наставите са ажурирањем. Имате се са чим и похвалити јер тренутна управа је за задње три године више урадила за Тополу и околна села него све остале укупно за последњих 70 година.

Дајте што више фотоса, јер "једна слика више каже него ли 1.000 речи". А са лепотама Топола и околина не оскудевају.

Приметио сам да вам се поткрала једна мала грешка. Под "Присутни радови на терирорији општине Топола", испод "Завршени су и асфалтом пресвучени путеви" стоји: "Јунковац - Радовићи, Топаловићи, дужина пута 800 м". Ово треба да гласи "Јунковац - Радојевићи, Топаловићи..." Јер у Јунковцу иначе нема фамилија "Радовић ".

Још једном, срећан вам рад и само напред.

Поздрав

Рајко Радојевић

   

Поштовани господине Радојевићу. Примили смо Ваше писмо и одмах исправили грешку коју сте уочили. Реч је, заиста, о чистом превиду. Хвала Вам на овој сугестији, а такође и на похвалама које сте упутили настојањима да наша општина не само wеб презентацијом већ и свеукупним радом буде што успешнија, за добробит свих нас који у њој живимо.

Драго нам је да људи попут Вас прате наш рад. Простора за презентацију Тополе има још доста, тако да ћемо га ускоро, како за Вас лично тако и за остале наше људе који живе у иностранству, попуњавати новим и надамо се интересантним садржајима.

С поштовањем и најлепшим жељама

Служба за информисање
Општинске управе општине Топола

 
Ивана Мартиновић

Поштовани,

Апсолвент сам Универзитета у Београду, тачније Географског факултета на смеру просторно планирање и припремам дипломски рад на тему просторног развоја Тополе. Лако сам прикупила литературу која се односи на историју, географске одлике, туризам итд, међутим, нисам још увек пронашла списак планова који су рађени за Тополу или неки округ који је обухватио и ову општину, па бих Вас замолила, ако сте у могућности, да ми доставите списак. Било би лепо када би то био хронолошки преглед планова са годинама израде.
Уколико нисте у могућности да ми помогнете, молила бих Вас да ме упутите на литературу или некога ко би могао.

Унапред хвала  

Поштована госпођице Мартиновић,

Ја бих Вас замолио да се јавите мојој сарадници Ани на 034/ 811-017 , 811 030, она ће Вам заказати састанак са мојим начелницима у урбанизму, ја ћу лично врло радо присуствовати том састанку и добићете све потребне материјале.

С' поштовањем Драган Јовановић
 
Рајко из Цириха

Поштовани председнице,

извињавам се на досади али морам да Вас питам хоће ли бити нешто од фиксни телефона за Јарменовце и Манојловце и кад е тај кабал да се споји са Рудником. Рекли сте за прошлу годину па за пролеће ове године али ништа ново. Сада видим да радите по Крћевцу, Јеленцу а нас заборављате. Чекам телефон 10 година а главни кабал ми пролази 20м од куће у Манојловцима, као да је ово светско чудо па не може да се уради.

Пуно поздрава  

Рајко, Велики поздрав!

Био сам пар дана одсутан па овај одговор мало касни. Радим на телефонизацији, а ти пошто ускоро долазиш дођи лично код мене у Општину.

Пуно поздрава теби и твојој породици.

 
ПРЕТРАЖИВАЊЕ
 
Контакт
 
Опленачка берба
Tуристичка организација Тополa-Опленац
zaduzbina
 
ОП-ТОП Радио
ОП-ТОП Радио
 
 
Copyright © Toпола-Oпштина 2006 - 2012