почетна страна

 

 

 
Долазак фудбалске репрезентације
 
Председник општине Топола, Драган Јовановић, угостио је 14. новембра комплетну фудбалску репрезентацију Србије предвођену селектором Хавијером Клементеом и председником ФСС Звезданом Терзићем.


Испред цркве Светог Ђорђа на Опленцу, задужбине династије Карађорђевић, наше репрезентативце дочекао је председник општине и пожелео пуно успеха у одлучујућим квалификационим утакмицама за одлазак на европско првенство следеће године.


Фудбалери су показали велико интересовање у цркви Светог Ђорђа, а на питања бројних новинских и ТВ кућа изразили жељу да поново посете Тополу.

 
 
Дани шаха

Прошле године у периоду од 06.07.2006. до недеље 09.07.2006. године у семинар сали хотела „Опленац” у Тополи одржана је манифестација „ДАНИ ШАХА” у организацији Шаховског Савеза Србије. Ово такмичење, које је званичног карактера, по важности је одмах иза Државног превенства Србије и Купа Србије, окупиће око 20 екипа из целе земље. Између осталих, учествовало је и 8 велемајстора, од којих су четворица репрезентативци Србије: Иван Иванишевић (2 у Србији, и међу првих 100 у свету), Душан Поповић, Милош Перуновић и Дејан Пикула.

Првенства Србије у убрзаном шаху је обухватало појединачно и екипно такмичење а учеснике и организаторе је у субото поздравио и пожелео добродошлицу председник општине Топола Драган Јовановић

 

 
 
Догађај који се памти
 

Оквиру традицијалног Купа Тополе ,,Велики петак,, Општинска Организација Спортских Риболоваца ,,КЛЕН,,Топола је и ове године приредила такмичење риболоваца у лову рибе на пловак на Тополском Језеру.Ова манифестација поприма ревијални карактер последњих двадесет година а као и обицно одазив је велики не само заљубљеника у риболов него и свих љубитеља природе. Овог великог петка у склопу манифестације окушали су се и у такмичењу кувања рибље чорбе неки од присутних а као најбољи је био Ивица Ивовић са својим тимом који је своју победу наменио друштву Ратних Војних Инвалида Тополе. Спонзори ове манифењстације су били ресторан ,,Језеро ,, Топола и продавница лова и риболова ,, Pet Shop Boss ,, такође из Тополе.

 
 
 
ПРЕТРАЖИВАЊЕ
Copyright © Toпола-Oпштина 2006